Rămâi conectat

Actualitate

Mircea Hava se delimiteaza public de Calin Potor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Intr-o declaratie recenta facuta in cadrul unei emisiuni,  primarul Mircea Hava a tinut sa precizeze ca nu are nici o legatura cu Calin Potor si ca intre ei nu exista nici un fel de colaborare la acest moment. Declaratia primarului survine ca urmare a faptului ca unele surse dau ca posibila o stratagema a deputatului Potor de a iesi in ultimele zile de campanie cu scrisori „otravite” in care sa sustina ca Mircea Hava a devenit aliatul sau.

„Nu pot fi prieten cu cineva care imi jigneste in mod public sotia si copiii. Nu pot sustine pe cineva care de cand a trecut in alta tabara politica critica permanent proiectele desfasurate de municipalitate uitand de unde a plecat si uitand ca aceste proiecte sunt vitale pentru oas. Nu pot colabora sub nici o forma cu domnul Potor iar cetatenii din Alba Iulia trebuie sa stie lucrul acesta foarte clar, indiferent de ce mesaje vor primi in cutiile postale sau prin intermediul presei in aceste ultime zile de campanie. Eu in 9 decembrie voi vota cu Dorin Nistor iar acest lucru il recomand si oamenilor din Alba Iulia, Ciugud, Berghin, Ohaba si Daia Romana”- a declarat recent Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia dorind sa puna capat speculatiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cei care consumă energie în mod responsabil vor fi recompensați. Ce se întâmplă cu compensarea facturilor la energie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cei care consumă energie în mod responsabil vor fi recompensați. Ce se întâmplă cu compensarea facturilor la energie „Am avut o primă întâlnire informală cu un grup de lucru, cu furnizorii, cu distribuitorii, cu experţii din minister, cu ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energetic n.r). Bineînţeles că ne uităm şi trebuie să mergem […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea