Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava, prim-vicepreședinte PNL: ”Partidul este unit; există nemulțumiri mărunte, problemuțe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-vicepreședintele PNL Mircea Hava a declarat luni, la București, înaintea ședinței Biroului Executiv al PNL, că partidul este unit și că în cadrul întâlnirii dintre fostul copreședinte al liberalilor Vasile Blaga și mai mulți foști democrat-liberali au fost exprimate doar nemulțumiri mărunte, ”problemuțe”.

”Sunt nemulțumiri mărunte, nici nu are sens să le discutăm. A fost legat și de comunicare, că nu li s-a spus… Nu sunt probleme de discuții mari. Sunt problemuțe. (…) Și pentru oamenii care au problemuțe, era bine să ne întâlnim cu ei. Și mai este un lucru. Aici (la ședința Biroului Executiv – n.r.), mulți tac pentru că, nu știu, parcă au o frică, o reținere. Acolo și-au mai dat drumul. Dar nu sunt probleme – încă o dată vă spun, și asta a spus-o și Vasile – partidul este unit, avem un partid și de aici încolo trebuie să muncim ca să facem ceva”, a spus el.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Totodată, a negat și ipoteza existenței unor ”aripi” în partid.

”Nu, nu există (aripi, n.r.), există discuții și e foarte bine că există discuții, dar partidul este unit. Atât timp cât o să mă vedeți pe mine aici – și pe toți aici – să știți că partidul este unit. (…) Nu am inventariat decât tot soiul de chestiuni din astea, pe care vi le-am spus: nemulțumiri. Dar sunt mulțumiri, nemulțumiri… Toată lumea poate să fie nemulțumit. Nu avem nicio mandatare să facem așa ceva (de a prezenta un inventar al nemulțumirilor – n.r.). Pot să vă spun că după ce ne-am întâlnit (foștii membri PDL – n.r.), ne-am întâlnit cu domnul Ludovic Orban, împreună cu Vasile Blaga, cu mine, cu toată lumea… Am discutat ce s-a discutat. De ce a fost făcut așa? Poate a fost bine, poate nu a fost bine. A creat un semn de întrebare…”, a admis el.

Hava a dat de înțeles că nu susține ideea organizării unui congres PNL, în cazul în care la alegerile europarlamentare nu va fi atins scorul partidului, care conform sondajelor ar fi de 28-30%.

”Știu că place foarte mult, în momentul în care ceva s-a întâmplat, capetele să cadă. (…) Acum nu mai suntem vechiul PNL. (…) Principiul meu nu este ăsta, în momentul în care a greșit să îl scot afară. Trebuie să văd de ce s-a întâmplat lucrul acesta, ce ai făcut. Ai muncit? ªtiu că ai muncit și nu ai noroc, pentru că sunt zone în care chiar nu poți…”, a adăugat el.

Primarul municipiului Alba Iulia a mai precizat că susține o nouă candidatură a președintelui Klaus Iohannis.

”Dacă dânsul dorește – și știu că dorește – da. Eu spun da, da, da, da, da. Așa cum am lucrat data trecută pentru lucrul acesta, voi face tot ce se poate, în continuare, ca să fie președinte. Însă domnul președinte Iohannis face și el ceea ce trebuie, chiar dacă nu se vede – mulți zic că nu. Face și face foarte bine”, a afirmat Hava.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea