Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mircea Hava îl așteaptă pe viceprimarul Dorin Șerdean în ACL Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava01Mircea Hava a declarat astăzi că îl așteaptă pe viceprimarul Albei Iulia Dorin Șerdean, în echipa ACL Alba. De altfel, este foarte probabil ca Șerdean să profite de OUG care permite migrația aleșilor locali timp de 45 de zile fără să își piardă mandatul, mai ales dacă ținem cont de o declarație anterioară a edilului, anume că, viceprimarii PSD și PPDD vor fi schimbați în localitățile unde ACL are majoritate.

Astfel Șerdean ar avea două posibilități: să rămână la un partid care nu mai există, urmând ca în câteva luni să fie schimbat ori să migreze la ACL, unde s-ar zice că porțile îi sunt deschise.

Mircea Hava a precizat că nu a avut discuții cu Șerdean însă a arătat că este un om OK și poate veni.

”Domnul Șerdean e un om cu picioarele pe pământ, va face ceea ce va crede el. Nu am vorbit cu el, poate au vorbit colegii mei. Suntem într-o echipă okey, poate pentru faptul că s-a simțit bine în echipă, iar PPDD nu mai există, poate va face pasul, dar nu am vorbit cu el. Nu i-am promis nimic. Dacă vine este bine primit la fel ca oricare om OK”, a spus Mircea Hava.

Primarul nu se teme că Șerdean ar putea migra la PSD.

ACL Alba nu a achiziționat deocamdată nimic, iar Hava spune că nu a avut discuții nici măcar cu aleșii locali PDL sau PNL care ar dori să plece.

Edilul a precizat că ușa ACL este deschisă în continuare pentru oamenii care sunt OK.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea