Rămâi conectat

Ştirea zilei

MINUNE la Casa Județeană de Pensii Alba. Miile de dosare restante au fost REZOLVATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

După o muncă intensă de luni de zile, Casa Județeană de Pensii Alba a reușit să rezolve miile de restanțe moștenite. Noua conducere a preluat aproximativ 8.000 de dosare restante, nesoluționate de ani întregi.

Ca urmare a unei cereri făcute de ziarulunirea.ro, reprezentanții Casei Județene de Pensii Alba au transmis că la data de 1 decembrie 2020, stocul de restanțe preluat, a fost soluționat.

Într-o vizită de lucru din august, ministrul Muncii, Violeta Alexandru declara că la preluarea mandatului, actuala conducere a găsit aproape 10.000 de dosare cu termen întârziat, însă în aproape 5 luni a reușit să reducă numărul acestora la aproximativ 2.000.

În octombrie, după anunțul demiterii mai multor directorii de case de pensii care nu s-au implicat în rezolvarea dosarelor de pensionare restante, conducerea Casei Județene de Pensii Alba a primit o păsuire de o lună de la ministrul Muncii pentru că volumul de muncă era imens.

Decizia s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece restanțele au fost rezolvate în totalitate până în luna decembrie a anului curent.

Astfel acutuala conducere a Casei Județene de Pensii Alba a reișit să-și onoreze promisiunea și a rezolvat dosarele restante înainte de sfârșitul lui 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident MORTAL pe DN 15: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre un autocamion și un autoturism, între localitățile Stânceni și Ciobotani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 15: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre un autocamion și un autoturism, între localitățile Stânceni și Ciobotani Un accident rutier s-a produs marți după-masa între un autocamion și un autoturism pe DN 15, între localitățile Stânceni și Ciobotani. Două persoane au decedat după impactul dintre o mașină și un autocamion. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea