Rămâi conectat

Curier Județean

Minorul din Blaj care ar fi furat mai multe telefoane mobile și tablete dintr-o firmă, REȚINUT de polițiști: Filmul evenimentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Minorul din Blaj care ar fi furat mai multe telefoane mobile și tablete dintr-o firmă, REȚINUT de polițiști: Filmul evenimentelor

Tânărul din Blaj, depistat de polițiști imediat după ce ar fi sustras mai multe telefoane mobile și tablete dintr-o societate comercială, a fost reținut. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 29 septembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 15 ani, din Blaj, care este cercetat pentru furt.

În cursul zilei de azi, 30 septembrie 2021, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background

În noaptea de 28/29 septembrie 2021, polițiștii din Blaj, au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiu, s-a declanșat sistemul de alarmă.

Patrula de siguranță publică, s-a deplasat imediat în zona magazinului, iar, la scurt timp, a identificat un tânăr, de 15 ani, din Blaj, asupra căruia au fost găsite cinci telefoane mobile și trei tablete, pe care le-ar fi sustras din incinta societății comerciale.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite societății păgubite, iar față de tânăr a fost întocmit dosar penal, pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea