Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Minorul din Alba Iulia, care a fost acuzat că a spart opt cabinete medicale, arestat și cercetat pentru furt calificat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Minorul din Alba Iulia, care a fost acuzat că a spart, în ultimele luni, opt cabinete medicale de Medicină de familie din Alba Iulia, a fost arestat, în 15 februarie, pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracțiunea de furt calificat.

minor retinutPotrivit unor surse judiciare apropiate anchetei, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a emis, luni, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile față de un inculpat în vârstă de 17 ani care a spart opt cabinete medicale de unde a furat telefoane mobile, aparatură, laptopuri și alte obiecte de valoare. Minorul a fost reținut, duminică, pentru 24 de ore.

În aceeași cauză mai este cercetat încă un minor de 17 ani, față de care s-a emis măsura controlului judiciar.

”În noaptea de 13-14 februarie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, cu sprijinul celor de ordine publică, au depistat în flagrant doi minori, ambii de 17 ani, din municipiul Alba Iulia în timp ce încercau să pătrundă în incinta unui cabinet medical situat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ”, arată Poliția Alba.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit că unul dintre cei doi minori, împreună cu alţi doi tineri, de 19 şi respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, ar mai fi comis, în luna octombrie 2015, o altă infracţiune de furt din incinta unui alt cabinet medical.

În cauză, cercetările continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea