Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minorul bănuit de comiterea mai multor furturi în Alba Iulia, arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Minorul bănuit de comiterea mai multor furturi va fi cercetat în stare de arest preventiv. Pe numele său, Judecătoria Alba Iulia a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale întrucât există date că ar mai fi comis furturi.

La data de 11.05.2016, C.T.H., de 17 ani, din Alba Iulia, cercetat de poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost prezentat judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa de judecata şi-a însuşit propunerea Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele minorului mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, iar cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii şi documentării întregii sale activităţi infracționale, întrucât există suspiciunea că, împreună cu alţi trei tineri din Alba Iulia şi Blaj, în noaptea de 09/10.05.2016, ar fi comis un furt dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului Blaj.

Reamintim că la data de 10.05.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic al IPJ Alba   l-au identificat pe C.T.H., de 17 ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea, în noaptea de 06/07.05.2016, a unui furt dintr-un chioşc de difuzare a presei din municipiul Alba Iulia, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 665 lei.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la comiterea furtului a participat şi un minor de 14 ani, din Alba Iulia.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în perioada 14.04 – 07.05.2016, C.T.H., fie singur, fi împreună cu minorul de 14 ani, ar fi comis alte 4 furturi din auto şi societăţi comerciale precum şi dintr-un stand de închiriere a bicicletelor situat pe strada Mihai Viteazul, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 7 mai a.c.

În noaptea de 06/07 mai a.c., minorii, împreună cu alţi doi minori de 13 şi 14 ani, din Alba Iulia, au pătruns, prin efracţie, într-o societate comercială de pe strada Arnsberg, de unde au sustras suma de 250 lei.

Prejudiciul total cauzat prin faptele acestor tineri a fost evaluat la peste 7.600 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea