Minoră de 14 ani, din Gârbova, cercetată pentru furt. Prejudiciul se ridică la suma de peste 2.000 de lei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat o minoră ca fiind bănuită de săvârșirea a 3 furturi din localuri publice sau saloane de înfrumuseţare, cu un prejudiciu total de peste 2.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parţial, iar minora este cercetată pentru furt.

La data de 7 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o minoră de 14 ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei în după amiaza aceleiaşi zile.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că minora ar fi profitat de neatenţia persoanelor aflate într-un salon de coafură din Alba Iulia şi ar fi sustras, din două poşete, suma de 310 lei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în după amiaza aceleași zile, minora ar fi pătruns în spaţiul administrativ al unui hotel din Alba Iulia şi ar fi sustras suma de 200 de lei, din genţile lăsate de angajatele hotelului în vestiar.

Se pare că, aceeaşi minoră ar fi sustras, în luna iulie 2018, dintr-un salon de coafură de pe strada Moţilor din Alba Iulia, un telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei şi suma de 600 de lei.

Cercetările sunt continuate.

Must de Jidvei