Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Minor băut la volan: a vrut să fie șofer și s-a trezit infractor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 17 ani, din Crăciunelu de Jos, este cercetat penal după ce a a lovit cu autoturismul un stâlp de electricitate, duminică dimineața, pe strada Cloșca din localitate.

Potrivit polițiștilor, în urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.60 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de minor a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o imbibație alcoolică, peste limita legală”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea