Rămâi conectat

Actualitate

Minor accidentat ușor pe strada Cetății din Sebeș, de o șoferiță cu mașină Smart

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident ușor s-a petrecut azi-dimineață pe strada Cetății din Sebeș. În accident a fost rănit uşor un băiat în vârstă de 10 ani din municipiu.

Copilul a fost lovit de o şoferiţă în vârstă de 39 de ani, D.S., care l-a acroşat în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un autoturism Smart for Four. Femeia a anunţat accidentul la Poliţie, prin 112. Copilul a suferit contuzii ușoare fără a rămâne internat în spital.

Update RAPORT ipj Alba: Astăzi, 07 aprilie ac., ora 07.54 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au fost solicitaţi  să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe  strada Cetăţii din municipiul Sebeş.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că  Daniela S., de 39 ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, efectuează manevra de mers înapoi, fără să se asigure, moment în care a surprins şi accidentat  un minor de 10 ani, din municipiul Sebeş.

Minorul a fost transportat la Spitalul municipal Sebeş, unde i s-a stabilit diagnosticul de  „contuzie treime medie, anterointernă gambă dreaptă, contuzie gleznă dreaptă cu escoriaţii locale, contuzie ante picior drept”, fără a rămâne internat in spital.

Poliţiştii rutieri continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea