Ministrul Sănătății a promis managerilor spitalelor din Alba finanțare doar pentru aparatură medicală. Ce a primit spitalul din Câmpeni

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei întâlniri la Prefectura Alba cu managerii spitalelor din județ, că ministerul le va asigura finanţare, însă numai pentru achiziţia de aparatură medicală.

„Am discutat despre posibile finanţări, nu posibile, despre certe finanţări pe care ministerul le va face pentru achiziţia doar de aparatură medicală”, a spus Sorina Pintea, întrebată despre ce anume a vorbit, sâmbătă, la Instituţia Prefectului Alba, cu managerii spitalelor din judeţ.

Ea a menţionat că ministerul a finanţat anul acesta Spitalul Orăşenesc Cîmpeni cu suma de 212.000 lei, pentru achiziţia unui aparat ultrasonografie.

„Intenţionăm să investim în acest judeţ ca aparatură medicală”, a precizat ministrul Sănătăţii.

Pintea a spus, totodată, că Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia este unul bun. „Un spital care va progresa foarte mult din punctul meu de vedere. Spitale în judeţ, la fel, de mare perspectivă”, a opinat ministrul, potrivit Agerpres.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...