Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ministrul Ioan Rus: AUTOSTRADA SEBEȘ-TURDA va fi gata în doi ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, miercuri, pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, că lucrările la tronsonul ce leagă A1 de autostrda Transilvania, respectiv Alba Iulia de Cluj-Napoca, va fi gata în doi ani.

VIDEO Filmare aeriană proaspătă cu AUTOSTRADA Sebeș-Turda. Stadiul lucrărilor pe unul dntre loturi este deja de 10 la sutăRus a subliniat faptul că, tot peste doi ani vor începe şi lucrările la Autostrada Sibiu- Piteşti, iar în următorii patru ani ar putea fi rezolvată interconectivitatea de transport între regiunile istorice ale ţării,

“Dacă vom reuşi să implementăm toate programele pe care în acest moment le avem, cred că în doi ani terminăm zona aceasta (Sebeş-Turda – n.r.), partea de autostradă Transilvania în 2017-2018, din Braşov până în Borş, şi atunci începem lucrările şi la Piteşti-Sibiu, sper cât mai curând posibil, şi la Comarnic-Braşov. Am putea rezolva interconectivitatea între regiunile istorice ale României în următorii patru ani, ceea ce ar fi un lucru excepţional’, a declarat Ioan Rus, citat de Agerpres.

Autostrada Sebeș-Turda (70 de km) va face legătura între secțiunea Orăștie-Sibiu, parte deja în funcțiune a A1, cu secțiunea Gilău-Câmpia Turzii, parte a A3.

Ministrul Transporturilor însoțit de comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, au efectuat astăzi o vizită de lucru pe şantierul Autostrăzii Sebeş-Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea