Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Ministrul Educației: Jumătate din profesorii care vin la ore ar urma să fie vaccinați până la jumătatea lunii martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacă actualul ritm de vaccinare anti-Covid-19 al personalului din învățământ se menține, atunci jumătate din profesori ar urma să fie vaccinați până la jumătatea lunii martie, a declarat vineri ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Am ajuns azi la peste 105.000 de persoane vaccinate in sistemul educational, ceea ce inseamna 30% din intreg personalul din invatamant. Intr-o saptamana, daca se pastreaza ritmul, vom ajunge la 35% din total și la 50% din totalul cadrelor didactice care intra in interactiune directa cu elevii”, a declarat Cîmpeanu.

El a mentionat ca intr-o lună de școală cu prezență fizică s-au infectat 1.925 de elevi dintr-un total de peste două milioane de elevi, precum si 1.687 de angajati din invatamant.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 14 octombrie 2024. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 4 săptămâni: Septembrie ploios și temperaturi peste cele specifice în a doua lună de toamnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 14 octombrie 2024. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 4 săptămâni: Septembrie ploios și temperaturi peste cele specifice în a doua lună de toamnă Agenția Națională de Meteorologie a publicat vineri, 13 septembrie 2024, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 16 septembrie – 14 octombrie. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea