Ministrul de Interne: În 2016, în România se vor înființa încă 3 centre pentru primirea de refugiaţi, pe lângă cele 6 deja existente

Petre Tobă, Ministrul Afacerilor Interne, a anunţat duminică, în cadrul şedinţei Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016, că în țara noastră vor fi înfiinţate trei noi centre de migraţie, care vor primi refugiați alături de cele şase deja existente.

„În momentul de faţă, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare şase centre: la Bucureşti, Şomcuta Mare, Rădăuţi, Galaţi, Timişoara şi Giurgiu. Am prevăzut preluarea a încă trei sedii şi demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea şi dotarea acestor sedii, conform cerinţelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tăşnad şi Bumbeşti-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă intervenţie”, a spuns ministrul, întrebat dacă România va putea prelua cota de imigranţi care i-a fost repartizată.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică, în unanimitate, fără amendamente, de către Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei. (Z.U.)

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ghita 14 decembrie 2015 at 9:55

sa-i duca jegul de toba pe imigranti la ma-sa acasa

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...