Rămâi conectat

Actualitate

Ministerul Educației: Elevii, studenții și profesorii vor avea liber pe 2 decembrie. Cursurile vor fi recuperate pe parcursul anului 2016-2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

elevi-liberGuvernul a decis să declare ziua de 2 decembrie 2016 – zi nelucrătoare, iar de această decizie se vor bucura și elevii, studenții și profesorii.

Cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte, a anunțat joi, Ministerul Educației.

”În conformitate cu decizia Guvernului României, ziua de vineri, 2 decembrie 2016, este liberă pentru toți salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală: 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Națională a României).

Prin urmare, potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte.

În școlile din învățământul preuniversitar privat, hotărârea de a acorda această zi liberă este la latitudinea conducerilor acestor unități de învățământ. Reamintim, în acest context, că vacanța de iarnă a elevilor este programată între 24 decembrie 2016 și 8 ianuarie 2017.

În instituțiile de învățământ superior activitățile didactice din data de 2 decembrie vor fi reprogramate/recuperate în cursul semestrului I”, precizează Ministerul Educației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea