Rămâi conectat

Sport

Mincă, adio CSM Unirea Alba Iulia, Costiniuc – rezolvat de CSU, Dioșan a reziliat cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 5 septembrie se încheie perioada de transferuri, iar divizionarele terțe din Alba încearcă să-și fortifice efectivele. Astfel, nou-promovata CS Universitatea Alba Iulia a rezovat în aceste zile documentele pentru atacantul Alejandro Costiniuc, ce a jucat la echipe de juniori din Spania, acesta fiind apt pentru disputa de sâmbătă, de pe “Cetate”, cu “Soda dragă”.

Până la ora celui de-al doilea joc consecutiv acasă, derby-ul “de Alba” cu CS Ocna Mureș, studenții speră să lămurească și situația mijlocașului defensiv Abdoul Adjani Kader (n. 2003, din Coasta de Fildeș,), purtându-se discuții cu campioana CFR Cluj asupra formei de cedare a jucătorului african.

Și ocnamureșenii vor să mai înregimenteze jucători după ce au avut neplacuta suspriză ca Dioșan să solicite rezilierea contractului pe motiv de neadaptare (acesta evoluase în Cupa României cu CSM Unirea Alba Iulia, a absentat în prima etapă și s-a întors la Sticla Arieșul Turda. Un nume pe lista de achiziție a lui Dan Roman este al atacantului Darius Mic (n. 2001, fost la “U” Cluj, CSM Focșani, Sănătatea Cluj și Viitorul Cluj – rezervă în runda inaugurală).

*Mincă, adio Unirea

Dată ca sigură săptămăna trecută, revenirea experimentatului portar Mihai Mincă în “alb-negru” nu se mai produce. Goalkeeperul albaiulian nu s-a mai prezentat de joi la antrenamente întrucât nu a fost mulțumit de oferta venită de la CSM Unirea Alba Iulia, grupare care vrea să rezolve alți doi stranieri pe Olawuseun Agbomoniyi (nigerian, 21 de ani, fost și în primăvară) și Jaldilan Balop (2003, camerunez cu cetățenie franceză). Gruparea din Cetatea Marii Uniri va afla astăzi verdictul dinspre comisiile abilitate din cadrul FRF în cazul penaizării cu minus 20 de puncte dictată în această vară din cauza datoriilor către Al. Giurgiu, Bicheși și Adam. De această decizie depinde și răspunsul antrenorului brașovan Călin Moldovan în privința preluării echipei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea