Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Militarii sunt revoltați și anunță că își vor apăra țara așa cum își primesc salariul… în rate! ”Prima dată, pe 15 septembrie! După aia, mai vedem”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Adrian Ţuţuianu, de la MApN şi-a dat demisia, marți, după ce a apărut informaţia, chiar pe site-ul instituţiei, că salariile militarilor vor fi plătite eșalonat deoarece sunt probleme cu banii, însă scandalul este departe de a se încheia.

Acum, militarii se revoltă şi vin cu declaraţii extrem de dure la adresa Guvernului: „Intentionez sa imi apar tara in 2 rate! Prima data pe 15 septembrie! Dupa aia, mai vedem. Ce bine ce ne-au marit salariile! Sunt asa de mari ca nu ni le mai pot plati! Eu sper sa nu indrazneasca asa ceva! Desi am mai prins prin 98 parca! Si atunci au venit cele mai ale dracului controale! MULTUMIM PENTRU SALARIILE MARITE! Sunt aşa de nervos încât imi tremură degetele pe computer şi mi-e teamă că nu mă pot abţine să folosesc un vocabular care nu mă caracterizează, aşa că rândurile de mai sus sunt luate, de fapt, de la un alt coleg care a sintetizat foarte bine starea noastră de spirit”, a scris un ofiţer pe rețeaua de socializare.

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a efectuat rectificarea bugetară.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea