Militarii sunt revoltați și anunță că își vor apăra țara așa cum își primesc salariul… în rate! ”Prima dată, pe 15 septembrie! După aia, mai vedem”

Ministrul Adrian Ţuţuianu, de la MApN şi-a dat demisia, marți, după ce a apărut informaţia, chiar pe site-ul instituţiei, că salariile militarilor vor fi plătite eșalonat deoarece sunt probleme cu banii, însă scandalul este departe de a se încheia.

Acum, militarii se revoltă şi vin cu declaraţii extrem de dure la adresa Guvernului: „Intentionez sa imi apar tara in 2 rate! Prima data pe 15 septembrie! Dupa aia, mai vedem. Ce bine ce ne-au marit salariile! Sunt asa de mari ca nu ni le mai pot plati! Eu sper sa nu indrazneasca asa ceva! Desi am mai prins prin 98 parca! Si atunci au venit cele mai ale dracului controale! MULTUMIM PENTRU SALARIILE MARITE! Sunt aşa de nervos încât imi tremură degetele pe computer şi mi-e teamă că nu mă pot abţine să folosesc un vocabular care nu mă caracterizează, aşa că rândurile de mai sus sunt luate, de fapt, de la un alt coleg care a sintetizat foarte bine starea noastră de spirit”, a scris un ofiţer pe rețeaua de socializare.

ELIT

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a efectuat rectificarea bugetară.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

ineptul 6 septembrie 2017 at 21:49

…intreb si eu . Cind ati aparat-o ultima data si cu cine v-ati luptat ?, daca cumva va amintiti. Salarii speciale si pensii speciale, pentru cei care nu au facut o zi de lupta pe vreun front. Dumnealor au dat , si dau lupte prin simulare , prin jocuri de rol ,de tactica si exercitii demonstrative de pregatire pentru lupta, nicidecum pe vre-o proba reala. Ispravile Dumnealor sunt ca si jocurile virtuale pe calculator,…

titirca inima rea 7 septembrie 2017 at 0:43

Astia nu au bani de fasole si mai vorbesc de cumparat rachete.

Apocalipsa lui Rika 7 septembrie 2017 at 11:48

Armata nu merita nici un leu ! nu fac nimica pentru tara !

Hoti sunt la conducere si armata ii aparara !

stef 8 septembrie 2017 at 12:08

Salarii si pensii peciale se da dupa un razboi de aparare a tarii.Ce au aparat ei?.Cei care au participat in razboi au pensii normale.Si in caz de razboi si noi oamenii de rand participam si chiar in linia intai,carne de tun.

dolfi 8 septembrie 2017 at 20:40

care armata!? la ce razboi au participat in ultimii 70 de ani? cand s-a distrus industria de aparare de ce n-au facut greva? cand s-a distrus institutul de motoare termice, acela care a facut motoarele flotei romanesti, motor de tanc si alte chestii de gen unde au fost acesti „revoltati din armata” ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...