Rămâi conectat

Actualitate

Mihai Coșer, despre ,,proaspătul” senator de Alba din partea PSD, Călin Matieș: ,,Pitarul s-a luat la trântă cu Berilă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegerile parlamentare din acest an au luat sfârșit, iar fiecare partid, în funcție de câte voturi a obținut de la cetățeni, își va trimite reprezentanții la București, pentru a forma noul Parlament al României.

Cu prilejul aflării datelor finale, Mihai Coșer a comentat alegerea PSD Alba pentru Senatul României, reprezentată de Călin Matieș.

,,Acum că e clar că ăștia șapte, aleși din Alba, vor schimba și aerul pe care-l vom respira, e vremea să ne bucurăm de bucuria lor.

Brutarul Matieș, căruia i-am privit cu milă veniturile din 2019, le-a luat pâinea de la gură unora indeciși să-și alăture imaginea cu PSD. (Au fost câțiva care au primit propunerea pentru senat înaintea lui.) Da, i-a trecut în suferință și invidie pe cei care n-au avut vocația speculei și n-au vrut să riște un eșec cu echipa roșilor.

Și Paul Voicu ar fi fost în target, doar că trebuia să schimbe potirul și lingurița de spovedanie, la fel și icoana la care se închina. Hai, bre! Ce mare lucru?!

Cam asta e ironia din politică. Blestemul ezitării e real și norocul e doar de partea ălora care au tupeu. Tupeul rămâne adevărata meritocrație din politică. Și, Matieș a avut! Că e ca-n business. Că, de fapt, de la business i s-a tras. Lezat că în ciuda tuturor virtuților dovedite cei de la județ l-au sărit cu carantinatul în hotelul lui, s-a scuturat de făină, nunți, botezuri și înmormântări. Pitarul s-a luat la trântă cu Berilă. Rezultatul? Din vrabia care ciugulea, a ajuns uliul care-i privește de sus. Chiar dacă a fost a cine știe câta opțiune pentru PSD. Bravo, brutare!”, a fost mesajul postat de Mihai Coșer, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea