Rămâi conectat

Actualitate

Mihai Coșer, despre ,,proaspătul” senator de Alba din partea PSD, Călin Matieș: ,,Pitarul s-a luat la trântă cu Berilă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alegerile parlamentare din acest an au luat sfârșit, iar fiecare partid, în funcție de câte voturi a obținut de la cetățeni, își va trimite reprezentanții la București, pentru a forma noul Parlament al României.

Cu prilejul aflării datelor finale, Mihai Coșer a comentat alegerea PSD Alba pentru Senatul României, reprezentată de Călin Matieș.

,,Acum că e clar că ăștia șapte, aleși din Alba, vor schimba și aerul pe care-l vom respira, e vremea să ne bucurăm de bucuria lor.

Brutarul Matieș, căruia i-am privit cu milă veniturile din 2019, le-a luat pâinea de la gură unora indeciși să-și alăture imaginea cu PSD. (Au fost câțiva care au primit propunerea pentru senat înaintea lui.) Da, i-a trecut în suferință și invidie pe cei care n-au avut vocația speculei și n-au vrut să riște un eșec cu echipa roșilor.

Și Paul Voicu ar fi fost în target, doar că trebuia să schimbe potirul și lingurița de spovedanie, la fel și icoana la care se închina. Hai, bre! Ce mare lucru?!

Cam asta e ironia din politică. Blestemul ezitării e real și norocul e doar de partea ălora care au tupeu. Tupeul rămâne adevărata meritocrație din politică. Și, Matieș a avut! Că e ca-n business. Că, de fapt, de la business i s-a tras. Lezat că în ciuda tuturor virtuților dovedite cei de la județ l-au sărit cu carantinatul în hotelul lui, s-a scuturat de făină, nunți, botezuri și înmormântări. Pitarul s-a luat la trântă cu Berilă. Rezultatul? Din vrabia care ciugulea, a ajuns uliul care-i privește de sus. Chiar dacă a fost a cine știe câta opțiune pentru PSD. Bravo, brutare!”, a fost mesajul postat de Mihai Coșer, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea