Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), două medalii la naționale în proba de 3000 metri: argint la tineret și bronz la senioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), atleta din Blaj, a cucerit două medalii în proba de 3000 de metri din cadrul Campionatelor Naționale de Atletism în sală, argint la tineret și bronz la senioare.

Cu rezultatul 9:52.04, sportiva legitimată la AC „Mica Romă”/CSU Alba Iulia s-a clasat pe locul secund la tineret și pe treapta a 3-a a podiumului la senioare, în proba de 3000 metri, asta după ce ieri și-a adjudecat medalia de bronz la tineret în cursa de 1500 metri.

Este un rezultat pe care-l așteptam pe 3000 de metri, atât ca timp cât și ca medalie. Mihaela este în grafic în acest an pentru concursurile de sală, cu 4 medalii naționale„, a spus antrenoarea Cristina Man.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sportiva în vârstă de 19 ani originară din Blaj, a început anul cu argintul adjudecat la Cupa României, în proba de 3000 metri, iar săptămâna viitoare va participa la Campionatele Naționale Universitare de la Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea