Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: Tinerii albaiulieni sunt invitați să doneze sânge la Centrul de Transfuzie din oraș. Din tichetele primite se vor cumpăra cadouri de Crăciun pentru familii nevoiașe

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

donare-sange-albaMiercuri, 21 decembrie 2016, la ora 9.00, albaiulienii sunt invitați să doneze sânge la Centrul de Transfuzie sangvină din Alba Iulia, pentru a veni atât în sprijinul semenilor care au nevoie de transfuzii, cât și a unor familii nevoiașe.

Este vorba despre un proiect „Fii activ! Implică-te! Donează!”, desfășurat de organizația de tineret a PNL Alba Iulia cu scopul de a populariza ideea de implicare comunitară a tinerilor. Din tichetele primite, se vor cumpăra cadouri de Crăciun unor familii nevoiașe.

”Tichetele primite în urma donării le vom adăuga într-o urnă special amenajată și sigilată la sediul partidului nostru de pe str. Nicolae Titulescu nr. 28 din Alba Iulia, iar în data de 23 decembrie de valoarea lor vom achiziționa alimente, dulciuri, jucării, etc, le vom împacheta frumos și vor fi livrate cu căldură unor familii nevoiașe (cu adevărat nevoiașe) identificate (dacă cunoașteți un caz de genul vă rugăm să ne transmiteți).  Noi, întreaga echipă TNL vă așteptăm, iar dacă nu reușiti să donați împreună cu noi vă dorim un Crăciun fericit și tot ce vă doriți”, transmite echipa TNL Alba Iulia.

Tinerii liberali consideră că astfel de acțiuni sunt necesare, iar prin puterea exemplului se dorește atragerea la această acțiune umanitară a cât mai multor tineri care doresc să aducă un zâmbet unor suflete care au nevoie de sprijinul nostru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea