Rămâi conectat

Politică Administrație

MIERCURI: Candidații PDL la președinție Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă își prezintă programul la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Democrat-liberalii Cătălin Predoiu și Gheorghe Falcă, înscriși în cursa internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din 2014, vor ajunge la Alba Iulia unde își vor prezenta programul în fața membrilor PDL Alba. Întâlnirea se desfășoară la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 16.30.

Reamintim că potrivit senatorului Alexandru Pereș, pentru Regiunea Centru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie este programată în 9 noiembrie.

În județul Alba vor fi organizate 13 secții de votare în municipii, orașe și comunele mari, unde membrii de partid vor putea să-și exprime opțiunea: Alba Iulia: sediul PDL de pe str. Basarabiei nr. 3; Aiud: sediul PDL de pe str. Transilvaniei nr. 66; Blaj: Piața 1848 nr. 16; Sebeș: Centrul Cultural Lucian Blaga; Abrud: sediul PDL de pe Aleea Plopului bl. N ap. 1; Baia de Arieș: sediul PDL de pe str. Arieșului bl. 18; Câmpeni: sediul PDL de pe str. Meșteșugarilor nr. 1; Cugir: sediul PDL de pe str. Victoriei nr. 9; Ocna Mureș: sediul PDL de pe str. Nicolae Iorga nr. 26; Teiuș: Căminul Cultural; Zlatna: str. Moților nr. 4A; Ighiu: sediul PDL de pe str. Principală nr. 369; Albac: Căminul Cultural.

Secțiile de vot vor fi deschise între orele 9.00 și 17.00 iar la urne sunt așteptați, în Alba, aproximativ 8.000 de democrat-liberali.

Vor putea vota toţi membrii PDL care au carnet de partid şi cotizaţia plătită la zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea