Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI, 26 iunie | Atelier de parenting „BebeBiblioteca” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

MIERCURI, 26 iunie | Atelier de parenting „BebeBiblioteca” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Mâine, 26 iunie 2024, începând cu ora 17:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc un nou atelier de parenting despre „Cum îl înveți pe copil siguranța și intimitatea corporală”. Atelierul este coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe.

Citește și: Marți, 25 iunie: Biblioterapia, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. „Despre curaj”, cu psihoterapeutul Cosmin Bara

Miercuri, 26 iunie 2024, vă dăm din nou întâlnire la BebeBiblioteca, atelierul de parenting organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, care va avea loc la sediul instituției, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre cum să îi învățăm pe copii siguranța și intimitatea corporală.

„Educația sexuală făcută pas cu pas și cu informațiile adecvate vârstei copilului, face parte dintr-o creștere sănătoasă și armonioasă. Scopul acestei întâlniri este de a-i ajuta pe părinți să răspundă întrebărilor curioase ale copiilor și de a-i sprijini să ia decizii corecte în ceea ce privește propria lor sexualitate, aflați participând la atelierul de miercuri, 26 iunie 2024”, transmit colaboratoarea noastră Adina Drimbe.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea