Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Micul patriot” din Alba, Tudor Limbean, RĂSPLĂTIT de rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, cu o bursă de 1000 de lei pe parcursul anului 2022

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Micul patriot” din Alba, Tudor Limbean, RĂSPLĂTIT de rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, cu o bursă de 1000 de lei pe parcursul anului 2022

Tudor Florin Limbean, băiatul din județul Alba cunsocut sub numele de „micul patriot”, în urma apariției sale la cunoscutul show de televiziune „Românii au talent”, a fost răsplătit pentru perfomanța și calitățile sale de către rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz.

„Nu e de ajuns ca o țară să dea talente, ea trebuie să știe a le ține vii”, spunea Nicolae Iorga.

Având același crez, Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a decis ca pe parcursul anului 2022 să acorde o bursă în valoare de 1000 lei lui Tudor Limbean, un tânăr talentat din Vințu de Jos, astfel încât acesta să aibă oportunitatea de a se dezvolta pe plan artistic și personal.

Îi doresc multă inspirație și energie, astfel încât să ajungă la performanța de a reprezenta cu succes România pe scena artistică a lumii!”, a fost mesajul rectorului universității din Alba Iulia, în mediul online.

Tudor și-a descoperit talentul la 3 ani, de când a mers la grădiniță și la toate serbările educatoarea îl punea primul în program. La 5 ani, de Sfântă Marie, a avut loc un mare spectacol în localitate și a jucat călușarii. Prezentatoarea evenimentului l-a luat de mână și a urcat cu el pe scenă să prezinte momentele împreună.

Acolo, pe loc, a învățat o poezie satirică, iar la final, a urcat ultimul pe scenă și a prezentat poezia în fața tuturor. Spune că nu a făcut cursuri, totul a venit natural, din talent; abia de curând a început să urmeze cursuri de specialitate. Este înscris la Palatul Copiilor din Sebeș, unde face parte din ansamblul Plaiuri Sebeșene. Studiază și actorie, pian, muzică populară. Recită poezii patriotice și este supranumit Micul Patriot. Toate cântecele patriotice și poeziile satirice sunt creații proprii. Are peste 100 de diplome, peste 35 trofee și 42 medalii de la concursuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea