Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEO: Vreme răcoroasă în Transilvania, în ultima săptămână a lunii iunie. Temperaturi în creștere după 1 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru ultima săptămână a lunii iunie, meteorologii prognozează o vreme, în general, răcoroasă caracterizată şi prin precipitaţii mai însemnate cantitativ la nivel naţional, în timp ce primele zile din luna iulie vor aduce o încălzire, reiese din estimările Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), publicate luni şi valabile pentru perioada 25 iunie – 8 iulie.

În Transilvania, în primele zile ale intervalului de prognoză, vremea va fi răcoroasă, iar temperaturile diurne vor avea uşoare variaţii şi se vor situa, în general, între 21 şi 24 de grade. Între 28 şi 30 iunie, media regională a maximelor se va menţine în jurul a 24 de grade, apoi va creşte uşor, iar între 4 şi 8 iulie vremea va deveni normală din punct de vedere termic, media maximelor urmând să atingă aproximativ 28 de grade.

În prima parte a intervalului, temperaturile nocturne vor creşte treptat, de la 7 grade la început, până la 14 grade pe 30 iunie. Nopţile din intervalul 1 – 4 iunie vor fi mai răcoroase, cu o medie termică de 10 – 12 grade, apoi temperaturile minime vor creşte uşor şi treptat, până la 14 grade, pe 7 – 8 iulie.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în prima săptămână a intervalului de prognoză, când local se vor înregistra şi cantităţi de apă mai importante, dar şi între 1 şi 8 iulie vor fi ploi de scurtă durată, însă în general slabe cantitativ şi pe arii restrânse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea