Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir va începe pregătirea pentru Liga a III-a în 15 iulie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir 1939Metalurgistul Cugir 1939, echipa nou-promovată în Liga a III-a , va începe pregătirea pentru noul sezon competiţional luni, 15 iulie de la ora 17.00 când va avea loc reuniunea lotului şi primul antrenament al echipei de sub Drăgana. După cum a relatat antrenorul Kilin, pentru noul sezon competiţional doreşte să aducă 4-5 jucători valoroşi şi mai ales păstrarea în lot a lui Cîrstean, D. Lupşan şi Iancău – aflaţi la final de contract.

Reuniunea lotului are loc în data de 15 iulie, iar prima săptămână va fi de acomodare la efort, iar din 22 iulie, Itu şi compania vor începe antrenamente centralizate pentru pregătirea meciurilor din Liga a III-a de la începutul lui septembrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Liderul din teren al echipei, Lucian Itu va fi în acest sezon şi antrenor secund. Antrenorul Kilin, vede cu ochi buni această colaborare Am mai colaborat cu el, este liderul echipei, s-a implicat de multe ori în problemele tehnice ale echipei şi a fost de multe ori antrenorul din teren. Are experienţă mare ca şi jucător, vrea să devină şi antrenor, iar diferenţa de vârstă dintre noi doi nu cred ca ar fi o problemă în deciziile care le vom lua în alcătuirea echipei. Sper că experienţa mea şi ambiţia lui să ajute echipa să aibă un parcurs cât mai bun”, a declarat antrenorul principal, Alexandru Kilin.

Liga a 3-a ar trebui să se dispute în stagiunea viitoare sub forma a 4 serii a câte 18 echipe împărţite pe criteriul regional, caz în care cheltuielile unei echipe ar fi suplimentate de deplasările inevitabil mai lungi şi un număr sporit de meciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea