MESAJE, SMS-uri şi urări de bine de Sfântul Vasile Cel Mare 2020

 Mesaje de Sfântul Vasile 2020 • SMS-uri haioase de Sfântul Vasile • Urări de  Sfântul Vasile

În prima zi a fiecărui an, creştin ortodocşii îl sărbătoresc pe sfântul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanţi părinţi ai bisericii ortodoxe şi unul dintre cei mai mari teologi creştini. Sf. Vasile Cel Mare s-a născut în Pont în jurul anului 329 și a murit în Cezarea în ziua de 1 Ianuarie 379.

Mesaje de Sfântul Vasile • Urări de Sfântul Vasile • Felicitări de Sfântul Vasile

Dacă ai prieteni s au rude care poartă același nume și vrei sa le trimiţi urări, iată mai jos câteva sugestii de texte din care te poți inspira:

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate.

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros „La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Mesaje de Sfântul Vasile cel Mare

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, Vasile!

La mulţi ani, Vasilica, si să ciocneşti o cupa de şampanie şi pentru noi!

Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...