Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesaje sfâșietoare după moartea Mariei Alexandra Bodea din Zlatna, implicată în accidentul de pe Autostrada Orăștie-Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fata de 15 ani, Maria Alexandra Bodea, care a decedat, sâmbătă seara, în accidentul rutier de pe Autostrada Orăștie-Sibiu, era elevă a Colegiului ”Corneliu Medrea” Zlatna. Prietenii ei îi scriu mesaje de condoleanțe pe Facebook.

maria-alexandra-bodea01O fată a murit, iar şoferul, un adolescent de 18 ani, a fost rănit în urma unui accident rutier produs din cauza vitezei, sâmbătă seara, pe Autostrada Orăştie-Sibiu.

”Draga prietena…am ramas fara cuvinte in dimineata asta cand am auzit ce s-a intamplat…ieri vorbeam la telefon sa ne vedem si azi…daca ma ascultai si ramaneai aici in alba toate astea acum nu s-ar mai fi intamplat?… poate daca eram putin mai convingator erai acum aici… imi pare rau, ma simt vinovat ca nu am avut mai multa convingere ca sa ma poti asculta…dumnezeu sa te odihneasca in pace…”, a scris un tânăr pe rețeaua socială Facebook.

”Inger de copil, zbor lin sa ai spre cer si sa te alaturi INGERILOR! Sincere condoleante familiei…sunt prea dureroase si grele despartirile…sa le dea Bunul Dumnezeu putere sa treaca cu bine! Odihneste-te in pace”, scrie o tânără.

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietena draga”, este scris într-un alt mesaj.

Un adolescent de 18 ani, în timp ce se deplasa pe Autostrada A1 pe sensul de mers Sibiu-Orăştie, în afara localităţii Pianu din judeţul Alba, a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei şi a ieşit în afara părţii carosabile. Maşina s-a rostogolit, apoi, de câteva ori.

În urma impactului, o fată de 15 ani din Zlatna, care ocupa scaunul din dreapta a murit, iar şoferul, originar din acelaşi oraş, a fost uşor rănit, fiind transportat la spital.

Cei doi erau prieteni, iar băiatul şi-a luat permisul în urmă cu o lună, fiind lipsit de experienţă. Acesta conducea un BMW înmatriculat în Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea