Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI pentru cei mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mesaje de Crăciun pentru copii 2023. FELICITĂRI de Crăciun și URĂRI de Crăciun pentru cei mici • Mesaje de CRĂCIUN prin SMS de la părinți pentru copii

Se apropie sărbătorile de iarnă, cea mai încântătoare perioadă din an, în special pentru cei mici, care așteaptă cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun. Mesajele de Crăciun sunt cel mai bun mod în care să le arătați celor din jur aprecierea și gândul bun.

Crăciunul ne amintește de copilărie, jucăriile amuzante de Crăciun și masa delicioasă de sărbători. Este firesc să le urăm în această zi importantă copiilor noștri felicitări scrise cu drag. În cazul copiilor mai mici sau adolescenților, sunt mai recomandate mesajele scurte, deoarece nu vor asculta un mesaj lung șai plictisitor. Ei sunt nerăbdători și activi și e dificil să le păstrezi atenția mult timp, ascultând felicitările de mai multe pagini.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

Așadar în lista de mai jos regăsiți mesaje de La Mulți Ani pentru copii în formă scurtă, fie că sunt din partea părinților, rudelor, profesorilor, educatorilor sau de la Moș Crăciun:

„Vă doresc, dragii noștri, să vină azi noaptea Moș Crăciun vesel, generos, cu o pungă mare. Și pentru că ați ajutat-o ​​pe mama și ați fost ascultători, lăsați-l să vă îndeplinească visurile voastre prețuite. De asemenea, vă doresc o casă plină de dulciuri, multe confetti și focuri de artificii, astfel încât să aveți parte de o sărbătoare distractivă.”

„Îmi doresc să fii mereu sănătos și fericit. Ai citit multe cărți bune, ți-ai stimat părinții. Acum meriți să ai parte de magie! Îți doresc, copile, tot ce este mai bun!”

„Astăzi toți au devenit un pic mai amabili, pentru că în luminile pâlpâitoare a sosit Crăciunul! Să-ți îndeplineacă bătrâna iarnă toate capriciile, să-ți șteargă toate lacrimile, pentru ca ochii să strălucească mai tare decât stelele! Zâmbește, crede în magie și în basme!”

„În decorul de iarnă, se apropie Crăciunul. Lasă-l, iubitul nostru copil, să-ți aducă magie și împlinirea minunilor, ochii să-ți strălucească de la descoperiri uimitoare, zâmbetul tău fericit să ne lumineze întotdeauna casa, cadourile dorite să te aștepte sub brad, iar viața să-ți dea surprize minunate.”

„De Crăciun să vină bucuria! Iar sub bradul îmbrăcat în jucării, să-ți găsești toți prietenii, toate cadourile, toată fericirea. Să zâmbești mai mult și să fii fericit.”

„Ca un covor alb și fabulos, zăpada s-a așezat pe pământ și a liniștit miile de drumuri agitate. Moș Crăciun își face apariția pe sania sa colorată și aduce cadouri tuturor! Lasă bradul de Crăciun să strălucească de o frumusețe minunată, iar visele copiilor să devină realitate în curând. Lasă de sărbătoarea de iarnă festivă voi, dragi copii, să primiți numai bucurie!”

„Lasă acest Crăciun să se transforme într-un basm magic strălucitor pentru tine! Lasă-ți toate visele să devină realitate cu o viteză uimitoare, oferindu-ți o bucurie de nedescris. Lasă-ți copilăria să fie fericită, plină de evenimente distractive. Aș dori ca părinții tăi să fie mândri de tine.”

Citește și: Mesaje de Ziua Copilului Sms -uri pentru 1 Iunie. Urări si felicitări de 1 iunie • Mesaje de 1 iunie

„Anul a trecut ca o cometă și din nou e Crăciunul, care a adus multă bucurie. Iată că și Moș Crăciun vine la noi! Lasă ceea la ce ai visat atât de mult în această noapte să se realizeze. Doar nu degeaba ai așteptat cu adevărat Crăciunul și sărbătorile de iarnă!”

„E frig afară, dar nouă nu ne pasă! La mulți ani pentru voi, copii! Vă doresc distracție, sărbătoarea de Crăciun să fie foarte luminoasă. Dansați lângă pomul de Crăciun, bucurați-vă și râdeți. În curând și Moș Crăciun vă va vizita pe sanie, pentru a vă aduce cadourile.”

„Copiii noștri iubiți, în noaptea de Crăciun ne dorim ca fabulosul Moș Crăciun să fie bun cu voi și să vă aducă multe cadouri, pentru că le meritați. Suntem pe bună dreptate mândri de voi. Fie ca anul acesta să vă recompenseze cu sănătate puternică și talente uimitoare, să vă răsfețe cu noroc constant și surprize amuzante. Îndepliniți-vă toate dorințele cele mai interioare și să aveți parte de o fericire deosebită!”

„Pomul de Crăciun e atât de strălucitor! Așa să fie și ochii tăi! Fie ca magica sărbătoare să te ducă într-o poveste minunată de iarnă. Verifică lista dorințelor, fiindcă astăzi, cu siguranță, se vor împlini! Nu te îmbolnăvi și studiază bine. Să fii puternic, respectuos și curajos!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO Deschiderea oficială a celei de-a XLIV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deschiderea oficială a celei de-a XLIV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm Cea de-a XLIV-a ediție a Festivalului Internațional ”Lucian Blaga” a început oficial vineri, 17 mai 2024, la Casa Memorială a marelui poet din Lancrăm. Citește și: 17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea