Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaj pentru toți medicii de familie din partea CMR Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În contextul ultimelor evenimente din sistemul sanitar românesc (greva japoneză din spitale și refuzul medicilor de familie de a semna noul contract cadru), dorim să transmitem un mesaj de încurajare tuturor medicilor din România.

colegiul medicilor alba1Ne bucură faptul că în sfârșit începe să se ia atitudine în privința unor chestiuni rămase nerezolvate de prea mult timp. Este momentul să se producă o schimbare în contracte și în norme, dar mai ales în mentalități. Am auzit de prea multe ori că „nu se poate” și că „merge și așa”. Suntem datori să ne cerem drepturile pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul nostru. Este necesar să gândim pe termen lung și să încercăm să facem niște schimbări care să aibă un impact pozitiv atât asupra noastră, cât și asupra generațiilor viitoare.

Colegiul Medicilor Alba va susține orice inițiativă prin care se încurajează promovarea drepturilor medicilor și redobândirea respectului cuvenit acestei profesii. Suntem deschiși la sugestii sau propuneri și chiar dorim să colaborăm cu medicii din județul Alba, precum și cu celelalte colegii din țară, în vederea găsirii unor soluții la problemele actuale. Nu mai putem aștepta ca alții să facă lucrurile pentru noi, ci trebuie să ne luăm soarta în propriile mâini. Împreună avem puterea de a îmbunătăți lucrurile.

Colegiul Medicilor din România – Filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea