Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mesaj de CONDOLEANȚE din partea Colegiului Militar din Alba Iulia pentru tânărul de 20 de ani decedat la Ciuruleasa: „A fost un elev isteț, perseverent și ambițios”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaj de CONDOLEANȚE din partea Colegiului Militar din Alba Iulia pentru tânărul de 20 de ani decedat la Ciuruleasa: „A fost un elev isteț, perseverent și ambițios”

Reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au transmis un mesaj de condoleanțe familiei indurerate a fostului elev Cristian Faur, plecat la cele veșnice, la doar 20 de ani.

CITEȘTE ȘI: Suferință și râuri de lacrimi la Ciuruleasa: Cine era tânărul de doar 20 de ani a cărui viață a fost curmată prea devreme

„Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!
Citește și: TRAGEDIE în Apuseni: Un tânăr de 20 de ani a DECEDAT după de ar fi căzut pe un circular de tăiat lemne

Cristian a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianții clasei și a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele și concursurile școlare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteț, deschis spre toate provocările, perseverent și ambițios.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!” au scris reprezentanții Colegiului Militar pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea