Rămâi conectat

Curier Județean

Menajeră ”penală” în vizorul polițiștilor din Sebeș – A fost filmată în timp ce fura din portmoneul angajatorului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş o cercetează penal pe o femeie care, în timp ce făcea curăţenie în locuinţa unui cetăţean, se pare că i-ar fi sustras sume de bani, cauzându-i în acest fel un prejudiciu de circa 4.000 de lei.

În fapt, la data de 23.02.2015, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din Petreşti, cu privire la faptul că în perioada 31.01 – 23.02.2015, în repetate rânduri, i-au fost sustrase sume de bani din locuinţă. Bărbatul a prezentat şi imaginile surprinse de o cameră de supraveghere video ce o instalase în locuinţă după ce a observat că îi dispar sume de bani, iar în înregistrări apărea menajera păgubitului, I.S.M., de 43 de ani, din Sebeş, în timp ce-i sustrăgea din portmoneu suma de 110 lei”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Faţă de I.S.M. poliţia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea