Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Menajeră din Deva, condamnată la închisoare pentru furt de 53.000 de euro din casa unui medic stomatolog: Sentința, dată la Curtea de Apel Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Menajeră din Deva, condamnată la închisoare pentru furt de 53.000 de euro din casa unui medic stomatolog: Sentința, dată la Curtea de Apel Alba

Curtea de Apel Alba a dat condamnarea definitivă pentru furtul sumei și bijuteriilor din seiful medicului.

O menajeră în vârstă de 40 de ani din Deva a fost condamnată la închisoare cu executare pentru furtul sumei de 53.000 de euro și bijuteriilor din casa unui medic stomatolog. Sentința a fost pronunțată pe data de 13 decembrie 2023, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Femeia lucra ca menajeră în casa medicului stomatolog începând din 2017. În perioada 2020-2021, ea a sustras sume de bani în valoare de peste 50.000 de euro, precum și bijuterii, din seiful locuinței medicului.

Seiful dispunea de două chei ascunse în casă și un cod de șase cifre, cunoscut doar de către medic. Menajera a descoperit cheile și codul, efectuând mai multe furturi din seif.

Descoperirea furtului a avut loc în luna decembrie 2020, atunci când medicul a constatat că majoritatea sumelor de bani depuse în seif au dispărut. Femeia a fost surprinsă în timp ce fura bani din seif, fiind filmată cu o cameră ascunsă instalată de medic.

Citește și: Un „colindător” și-a luat singur plata: Un bărbat din Alba a intrat într-o casă, în Ajunul Crăciunului, și a furat 400 de lei dintr-un portofel aflat într-un dulap

Deși menajera nu a negat furtul, a afirmat că suma sustrasă nu este mare și că a găsit seiful deschis. Soțul acesteia a fost anchetat și trimis în judecată, fiindcă știa de furtul comis de soția sa și i-a furnizat indicații despre modul în care să sustragă banii fără a fi descoperită.

Sentința finală a condamnat femeia la doi ani de închisoare cu executare, în timp ce soțul său a primit o pedeapsă de un an și șase luni cu suspendare. Cei doi au fost obligați să plătească daune materiale în valoare de 53.000 de euro către medicul stomatolog jefuit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea