Rămâi conectat

Sport

Medalii la Naționalele de cros: George Cozma (Atletich Aiud) – argint, Denisa Komives și echipa CSȘ Blaj – bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

La etapa finală a Campionatului Național de Cros pentru juniori Under 18, Under 16, copii 1 și 2, ce s-a disputat la Botoșani, alteții din Alba au cucerit 3 medalii. Astfel, David-George Cozma (ACS Atletich Aiud) a intrat în posesia medaliei de argint în proba de 4000 de metri Under 16, cu timpul 13:07.23.

George este în lotul lărgit pentru FOTE, dar sunt dezamăgită că Bianca nu a prins o zi bună. Sperăm la rezultate superioare în concursurile pe pistă”, a transmis Ioana Bozdog (antrenor ACS Atletich Aiud), Bianca Valc clasându-se pe locul 7 la Under 16.

De asemenea, din Blaj au participat 3 sportive, toate urcând pe podium: Denisa Komives (CSȘ Blaj) – medalie bronz la categoria copii 2; echipa AC “Mica Romă” Blaj – medalie de bronz la junioare 2. Rezultatele la individual: Alexandra Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul întâi, Andreea Bogdan (CSȘ Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) – locul 4, Marta Popescu (CS: Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) – locul 22. Un alt rezultat foarte bun a fost obținut la București, în cadrul Campionatului Național de 10 kilometri, alergare pe șosea. Iulia Mărginean (CSȘ Mediaș/AC “Mica Romă” Blaj) a reușit să-și adjudece două titluri naționale, la tineret și Under 20, cu un rezultat excelent (34:46).

“Sunt rezultate care confirmă forma foarte bună a sportivelor noastre și ne îndreptățesc să sperăm la un sezon competițional de vară foarte bun.Urmează o perioadă foarte scurtă de refacere care coincide cu Sărbătorile Pascale,  după care  continuăm pregătirea cu gândul la competițiile naționale și internaționale de anul acesta”, a spus Cristina Man (AC “Mica Romă” Blaj).

La Botoșani au mai fost prezenți atleți de la CS Orășenesc Cugir: Bianca Macarei (4000 metri, Under 18), Iannis Constantin Petru (6000 de metri, Under 18), Iemima Casia Rus (3000 metri, Under 16) și Adelin-Antonio Violin Mihăilă (2000 metri, copii 1).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea