Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Medalie de argint pentru un elev al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia: A participat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Medalie de argint pentru un elev al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia: A participat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică

În perioada 11-15 aprilie 2022 s-a desfășurat, la Bacău, faza națională a Olimpiadei de fizică. Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, condusă de prof. Gabriel Bucur, a fost reprezentată de EDUARD PIȚU, elev în clasa a VI-a C, care a obținut mențiune și medalia de argint.

Eduard Pițu a participat la această competiție națională în urma rezultatului excepțional obținut la Olimpiada de fizică, faza județeană, unde s-a clasat pe locul I, fiind îndrumat de doamna Maria Atanasiu, profesoară la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia și de doamna Adriana Constantin, prof. în cadrul Centrului Județean de Excelență Alba.

Elevul Eduard Pițu a obținut locul I și la faza județeană a Olimpiadei de matematică, îndrumat de doamna profesoară Mihaela Urcan. Acest premiu i-a asigurat calificarea la etapa națională, competiție la care va participa săptămâna viitoare.

Rezultatele obținute la aceste competiții au confirmat totodată pasiunea și dăruirea lui Edi pentru științele exacte. Efortul său a fost răsplătit cu numeroase premii și distincții, începând din clasa a V-a, iar în acest an școlar a reușit să dobândească un palmares cu adevărat impresionant.

De asemenea, Eduard se remarcă și prin rezultatele deosebite obținute la clasă, fiind un real exemplu de seriozitate, ambiție și perseverență, iar dascălii și elevii acestei școli sunt mândri de performanțele obținute de acest elev de excepție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea