Meci cu miză în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – Știința Bacău

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Derby-ul rundei a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin se dispută sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 15.30, în Sala „Timotei Cipariu”, între tripla campioană Volei Alba Blaj și Ștința Bacău. Combatantele sunt vecine pe podium, cu 18 puncte, la un punct de liderul CSM București, singura formație ce le-a învins în actuala stagiune.

Formația din „Mica Romă” dispută 5 jocuri la rând în fața fanilor, acesta este penultimul dar și cel mai important în acest final de an (în runda următoare, partida cu Agroland Timișoara a fost devansată la cererea Digi Sport, pentru vineri, 8 decembrie, la ora 18.00), asta întrucât echipa condusă de Florin Grapă este decisă ca în acest sezon să conteze în lupta pentru medalii.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Volei Alba Blaj s-a calificat cu dublă victorie în semifinalele Cupei (cu Medicina Tg. Mureș), același lucru reușindu-l Știința Bacău, cu Universitatea Cluj.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Este un campionat extrem de echilibrat între primele 4 clasate. Orice joc în care întâlnim una dintre rivele are o importanță și o încărcătură emoțională aparte. Sperăm ca echipa noastră să își păstreze invincibilitatea internă și să bifăm trei puncte care să ne mențină cu șanse reale în lupta pentru titlu. Este important ca suporterii noștri să fie prezenți în număr cât mai mare și să creeze atmosfera aceea pe care numai la Blaj o poți întâlni„, a precizat Vladimir Bacșiș, directorul general al Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj are 10 victorii consecutive directe cu gruparea din Bacău, ultima, în finala Cupei României din ediția trecută, scor 3-0, la Piatra Neamț, însemnând și realizarea eventului național. Ultimul succes al Științei datează din ianuarie 2015, când a câștigat, din postura de campioană, la Blaj, ulterior formația lui Darko Zakoc preluând ștafeta și adjudecându-și trei titluri consecutive!

Dan HENEGAR

1 comentariu

sile de la scularie 1 decembrie 2017 at 14:22

bravo

Comentariile sunt oprite