Rămâi conectat

Sport

Meci cu miză în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj – Știința Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Derby-ul rundei a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin se dispută sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 15.30, în Sala „Timotei Cipariu”, între tripla campioană Volei Alba Blaj și Ștința Bacău. Combatantele sunt vecine pe podium, cu 18 puncte, la un punct de liderul CSM București, singura formație ce le-a învins în actuala stagiune.

Formația din „Mica Romă” dispută 5 jocuri la rând în fața fanilor, acesta este penultimul dar și cel mai important în acest final de an (în runda următoare, partida cu Agroland Timișoara a fost devansată la cererea Digi Sport, pentru vineri, 8 decembrie, la ora 18.00), asta întrucât echipa condusă de Florin Grapă este decisă ca în acest sezon să conteze în lupta pentru medalii.

Volei Alba Blaj s-a calificat cu dublă victorie în semifinalele Cupei (cu Medicina Tg. Mureș), același lucru reușindu-l Știința Bacău, cu Universitatea Cluj.

Este un campionat extrem de echilibrat între primele 4 clasate. Orice joc în care întâlnim una dintre rivele are o importanță și o încărcătură emoțională aparte. Sperăm ca echipa noastră să își păstreze invincibilitatea internă și să bifăm trei puncte care să ne mențină cu șanse reale în lupta pentru titlu. Este important ca suporterii noștri să fie prezenți în număr cât mai mare și să creeze atmosfera aceea pe care numai la Blaj o poți întâlni„, a precizat Vladimir Bacșiș, directorul general al Volei Alba Blaj.

Volei Alba Blaj are 10 victorii consecutive directe cu gruparea din Bacău, ultima, în finala Cupei României din ediția trecută, scor 3-0, la Piatra Neamț, însemnând și realizarea eventului național. Ultimul succes al Științei datează din ianuarie 2015, când a câștigat, din postura de campioană, la Blaj, ulterior formația lui Darko Zakoc preluând ștafeta și adjudecându-și trei titluri consecutive!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea