Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mașinile ridicate de polițiștii locali din Alba Iulia, pradă pentru hoți: Ce au furat din parcul auto și unde vindeau bunurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mașinile ridicate de polițiștii locali din Alba Iulia, pradă pentru hoți: Ce au furat din parcul auto și unde vindeau bunurile

Trei bărbați din Alba au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru furt și săvârşirea infracţiunii de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată. Decizia a fost pronunțată în data de 19 iulie, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a arătat că cei doi inculpați G.N.O. și G.R.S. au pătruns prin escaladarea gardului în perimetrul parcului auto de pe bulevardul Republicii din Muncipiul Alba Iulia, unde sunt depozitate autoturismele ridicate de Poliția Locală.

Cei doi au sustras din mai multe mașini, după ce în prealabil au spart geamurile, unelte pe care le-au vândut în Talcioc cu sume cuprinse între 70 și 100 de lei.

La ultima ispravă, din noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2020, au fost surprinși de organele de poliție locală și au fugit de la fața locului.

De asemenea, s-a arătat că în data de 06.10.2021, în jurul orei 03.00, inculpatul B.M.G. în timp ce se afla în zona semafoarelor din Piața Cetate, și-a însușit un card bancar pierdut de persoana vătămată, pe care ulterior l-a utilizat, fără consimțământul acestuia, respectiv a efectuat un număr de opt operațiuni financiare, achiziționând bunuri de consum de la magazinul Profi de pe Calea Moților, prin efectuarea de plăți în modalitatea contactless, cauzând un prejudiciu de 600 lei.

Ce pedepse au primit cei trei:

G.N.O. – 1 an şi 9 luni închisoare cu suspendare
G.R.S. – 3 ani închisoare cu suspendare
B.M.G. – 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendare

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea