Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:Maşină răsturnată pe DN1 la Răhău. Trei persoane rănite în accident

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 9.15 pe DN1, în zona localităţii Răhău. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum un autoturism s-a răsturanat în afara carosabilului. 3 persoane au fost rănite în urma impactului şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

UPDATE raport IPJ Alba: „C.L., un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Gîrbova, judeţul Alba, în timp ce a conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit grav, rămânând internat în spital, iar M.N., de 25 de ani şi M.G.A., de 22 de ani, ambii din comuna Gîrbova, judeţul Alba, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.”

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri Prin ordinul nr. 1.648 privind aprobarea Normelor de igienă pentru saloanele de înfrumusețare și saloanele de tatuaj, piercing și implantare dermală sunt introduce schimbări radicale în modul de operare a saloanelor de înfrumusețare și de tatuaj. La art. 15 sunt prevăzute următoarele reguli: este interzisă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea