Rămâi conectat

Curier Județean

Mașină cu 5 pasageri, răsturnată în afara șoselei la Ighiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri seară, în jurul orelor 23.30, un autoturism s-a  răsturnat în afara șoselei, pe DJ 106H, pe raza localității Ighel, comuna Ighiu.

 Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 30 de ani, aflați în mașină, au fost ușor răniți în urma accidentului.

UPDATE:  Cei cinci bărbaţi răniți ușor au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, starea lor de sănătate fiind stabilă. Potrivit IPJ Alba, în timp ce șoferul maşinii se deplasa dinspre lacul Iezer, a pierdut controlul direcției de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

UPDATE raport IPJ Alba: La ora 22:45, pe DJ 106 H pe raza localităţii Ighiel, B.S.A., un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra volanului iar autoturismul s-a răsturnat în albia Râului Ighiel.

In urma accidentului, conducătorul auto şi alţi 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, pasageri în autoturism, toţi din municipiul Alba Iulia au suferit leziuni corporale, doi dintre ei rămânând internaţi în spital.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea