MARȚI: Vizită a unei delegații a Statului Major al Forțelor Navale Române, la Aiud. Întâlniri cu elevii din clasele a XI-a și a XII-a, în scopul promovării profesiilor militare de marină

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O delegație a Statului Major al Forțelor Navale Române va face o vizită în municipiul Aiud, în data de 21 februarie 2017, anunță reprezentanții primăriei. Potrivit acestora, vizita este organizată în scopul organizării unui workshop pe teme de comunicare precum și interculturale.  

Delegația este formată din aproximativ 60 de persoane, ofițeri specialiști în comunicare publică din forțele navale, dar și profesori, studenți și masteranzi ai Universității Naționale de Apărare ”Carol I” din București.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Concret, delegația se va deplasa la Colegiul Național ”Titu Maiorescu”, unde va avea întâlniri cu elevii claselor a XI-a și a XII-a, în scopul promovării profesiilor militare de marină și a sistemului de învățământ al Forțelor Navale. Delegația va depune o coroană de flori la Monumentul Calvarul Aiudului, urmând a vizita Cetatea Aiudului și Muzeul de Științele Naturii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Delegația va fi primită de conducerea Primăriei Municipiului Aiud, ocazie cu care vor fi prezentate oportunitățile oferite de municipiul Aiud, în special în ceea ce privește sistemul de învățământ preuniversitar. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419