Rămâi conectat

Curier Județean

MARŢI: Se inaugurează „Job Club” în Alba Iulia. Sprijin pentru şomerii sau persoanele inactive din Regiunea Centru care se află în căutarea unui loc de muncă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 24 februarie, la Alba Iulia, va avea loc deschiderea oficială a „Job Clubului Alba Iulia  –  Regiunea Centru”. Este vorba despre un spaţiu dedicat şomerilor sau persoanelor inactive, în cadrul căruia vor fi consiliaţi să-şi găsească un loc de muncă. Inaugurarea va avea loc cu începere de la ora 10.30, la sediul din  strada Nicolae Titulescu nr. 10D, lângă AJOFM Alba.

Job Clubul Alba Iulia  –  Regiunea Centru este înfiinţat în cadrul proiectului  „Împreună spre succes! şanse mai  bune de ocupare în regiunea ta”.  Proiectul este implementat de  BPI Management
Consulting Romania, Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocație din București, Primăria Murfatlar, județul Constanţa, Primăria Jidvei, județul Alba și Cella Invest SRL din Alba Iulia.

Obiectivul general  al proiectului este prevenirea creşterii numărului de şomeri şi îmbunătăţirea ratei de ocupare, prin măsuri active pentru un grup ţintă format din 650 de persoane, din care 200 persoane inactive şi 450 şomeri (conform legii 76/2002), indiferent de mediul de rezidenţă , urban sau rural.

Misiunea Job Clubului este să sprijine șomerii sau persoanele inactive care se află în căutarea unui loc de muncă, oferind un spațiu pentru schimb de experiență,  servicii profesionale gratuite de consiliere și instrumente pentru dezvoltarea tehnicilor de ocupare.

Job Clubul Alba Iulia se adresează şomerilor sau persoanelor inactive cu domiciliul în  județele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş și  Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea