Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Marţi: La Şcoala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia va avea loc lansarea cărţii „Jurnalul unor sentimente”, semnată de eleva Cătălina Lazăr

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 12 noiembrie, cu începere de la ora 13.30, la Şoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia va avea loc lansarea cărţii „Jurnalul unor sentimente”, semnată de eleva din clasa a VIII-a.

„Jurnalul Cătălinei este povestea unor sentimente adolescentine, fiecare capitol având istoria unor trăiri ale sufletului, trăiri pe care fiecare dintre noi le-a avut pe parcursul vieţii. Acesta deschide un univers de refugiu, de descărcare a inimii fiecăruia dintre noi”, a spus Veronica Mirona Furdiu, purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Am început să scriu Jurnalul unor sentimente în luna august a acestui an, din dorința de a împărtăși sentimentele și stările mele celor care se regăsesc în această poveste cu tentă de confesiune. Se adresează, așadar, adolescenților zilelor noastre care simt la fel: primii fiori ai iubirii, teama de a nu pierde persoana dragă, neîncredere în forțele proprii și în lumea din jur. Cele 108 pagini ale cărții sper sa-și găsească ecou în sufletele celor care o citesc”, a declarat autorul cărţii, Cătălina Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea