Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Marșul pentru viață ,, Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, la a doua ediție la CUGIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marșul pentru viață ,,Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.’’va avea loc la Cugir, sâmbătă, 25.03.2017 începând cu orele 12:30 și se va desfășura  pe următorul traseu: Biserica Sf. Trei Ierarhi, Str. Rozelor, Str. Al. Sahia, Str. N. Bălcescu, Str. Victoriei, Str. Constructorului, Catedrală.

La finalul traseului, la Catedrală, va fi susținut un program artistic de către grupurile: Mlădițe cugirene, Anotimpuri, Corul Școlii Gimnaziale Iosif Pervain, Corul Școlii Gimnaziale Singidava și Grădinița cu program normal Nr. 5.

Organizatorul marșului  la nivelul localității Cugir este Parohia Ortodoxă Română Cugir VI,  avându-l ca reprezentant pe Pr. Ioan Cândea, slujitor al bisericii ”Sfinții Trei Ierarhi”.

Marșul pentru viață aflat la a VII-a ediție națională și a doua ediție în Cugir, este un proiect național inițiat și sponzorizat de Asociația ”Studenți pentru viață” din București, având ca obiective principale sensibilizarea societății în vederea sprijinirii femeilor aflate în criza de sarcină, apărarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți, informarea comunității cu privire la riscurile și problemele pe care le implică avortul în viața femeii, responsabilizarea autorităților centrale și locale pentru a crea un spațiu legislativ favorabil sprijinirii efective a viitoarelor mame  aflate în dificultate.

Marșul pentru viață este un eveniment apolitic și neconfesional, astfel că oricine prețuiește viața umană încă de la concepție, poate participa la această activitate socială, manifestându-și solidaritatea față de  orice femeie aflată în criză de sarcină,  pentru ca aceasta să evite avortul și a aduce pe lume darul lui  Dumnezeu  sădit în ea.

Tatiana Ungurianu

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea