// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Marșul pentru viață ,, Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, la a doua ediție la CUGIR

Marșul pentru viață ,,Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.’’va avea loc la Cugir, sâmbătă, 25.03.2017 începând cu orele 12:30 și se va desfășura  pe următorul traseu: Biserica Sf. Trei Ierarhi, Str. Rozelor, Str. Al. Sahia, Str. N. Bălcescu, Str. Victoriei, Str. Constructorului, Catedrală.

La finalul traseului, la Catedrală, va fi susținut un program artistic de către grupurile: Mlădițe cugirene, Anotimpuri, Corul Școlii Gimnaziale Iosif Pervain, Corul Școlii Gimnaziale Singidava și Grădinița cu program normal Nr. 5.

Organizatorul marșului  la nivelul localității Cugir este Parohia Ortodoxă Română Cugir VI,  avându-l ca reprezentant pe Pr. Ioan Cândea, slujitor al bisericii ”Sfinții Trei Ierarhi”.

Marșul pentru viață aflat la a VII-a ediție națională și a doua ediție în Cugir, este un proiect național inițiat și sponzorizat de Asociația ”Studenți pentru viață” din București, având ca obiective principale sensibilizarea societății în vederea sprijinirii femeilor aflate în criza de sarcină, apărarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți, informarea comunității cu privire la riscurile și problemele pe care le implică avortul în viața femeii, responsabilizarea autorităților centrale și locale pentru a crea un spațiu legislativ favorabil sprijinirii efective a viitoarelor mame  aflate în dificultate.

Marșul pentru viață este un eveniment apolitic și neconfesional, astfel că oricine prețuiește viața umană încă de la concepție, poate participa la această activitate socială, manifestându-și solidaritatea față de  orice femeie aflată în criză de sarcină,  pentru ca aceasta să evite avortul și a aduce pe lume darul lui  Dumnezeu  sădit în ea.

Tatiana Ungurianu

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419