Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Zinca, învestit în funcția de subprefect al județului Alba în prezența unui secretar de stat din MAI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Zinca a fost învestit, vineri, în funcţia de subprefect al judeţului Alba, fiind desemnat prin Hotărâre de Guvern să exercite această funcţie.

marius-zinca01Subprefectul a depus jurământul în cadrul unei ceremonii care a avut loc cu începere de la ora 11.00. Ceremonia de învestire a fost oficiată de Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în prezenţa prefectului judeţului Alba, Mihaela Maria Albu şi a angajaţilor din Prefectură.

Subprefectul Marius Zinca a asigurat-o pe Mihaela Albu de toată susţinerea sa. La rândul ei, dânsa şi-a exprimat convingerea că vor forma cu adevărat o echipă împreună cu colegii din prefectură şi vor realiza multe lucruri bune pentru judeţul Alba.

Secretarul de stat, Irina Alexe şi-a arătat deschiderea pentru  o conlucrare cât mai bună cu cei doi reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu.

Marius Zinca a fost numit, miercuri, în funcția de subprefect al județului Alba, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Marius Zinca a fost consilier superior la Administrația Finanțelor Publice, fiind absolvent al Facultății de Drept. Acesta a deținut, înainte de 2012, funcția de director executiv al Direcției Generale de Finanțe Publice Alba.

Citește și Marius Zinca, numit în funcția de subprefect al județului Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea