Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Zinca, numit în funcția de subprefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Zinca a fost numit, miercuri, în funcția de subprefect al județului Alba, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

„S-au făcut (…) numiri de prefecți privind exercitarea cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Hunedoara de către domnul Ungur Valer, iar o altă hotărâre (…) privind exercitarea cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Alba de către domnul Zincă Marius”, a spus Liviu Iolu.

Hotărârea urmează să se publice, joi, în Monitorul Oficial, iar apoi Zinca va fi investit în funcție.

Marius Zinca a fost consilier superior la Administrația Finanțelor Publice, fiind absolvent al Facultății de Drept.

Acesta a deținut, înainte de 2012, funcția de director executiv al Direcției Generale de Finanțe Publice Alba.

Vicepremierul Vasile Dîncu a spus, recent, la vizita la Alba Iulia, că după numirea în funcția de prefect a Mihaelei Alba, Instituția Prefectului va avea echipa completă în vederea organizării alegerilor parlamentare, urmând să fie numit un subprefect.

Mihaela Albu a fost învestită, recent, în funcția de prefect, ea ocupând anterior funcția de subprefect, după ce Cornel Murg a împlinit vârsta de pensionare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea