Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marius Hațegan: „Alba Iulia va avea în 2024 primar PNL”. Când se va ști numele candidatului, „altul decît ce se vehicula prin presă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Hațegan: „Alba Iulia va avea în 2024 primar PNL”. Când se va ști numele candidatului, „altul decît ce se vehicula prin presă”

Întrebat cine va fi candidatul liberal la primăria municipiului Alba Iulia, Marius Hațegan a răspuns că PNL este un „partid serios și vom avea un candidat un altul decât ceea ce se discuta și se zvonea prin presă”, o aluzie la faptul că Gabriel Pleșa nu va candida din partea PNL.

„Ceea ce pot să vă spun este că vom câștiga alegerile în Alba Iulia, nici nu se pune problema pentru că știm foarte bine ce așteptări au albaiulienii de la oamenii politici și PNL este singurul partid care poate și sigur va reuși să ducă la bun sfârșit aceste așteptări. Categoric Alba Iulia va avea în 2024 primar PNL”, a declarat Marius Hațegan la Radio Unirea FM.

Marius Hațegan este, la rândul său, unul din numele vehiculate pentru o eventuală candidatură la primăria municipiului Alba Iulia. Cine va fi desemnat, se pare că vom afla cu exactitate la sfârșitul acestei luni.

„Noi suntem în proces de finalizare a sondajului, iar pe sfârșitul lunii îl vom avea finalizat. Nu putem anunța acest lucru intempestiv, trebuie să alegem momentul oportun pentru că este o chestiune importantă pentru noi, Partidul Național Liberal din Alba Iulia”, a mai spus Marius Hațegan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea