Rămâi conectat

Ştirea zilei

Maria Mihaela Albu, numită în funcția de subprefect al judeţului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Mihaela Albu (41 de ani), de profesie consilier juridic, a fost numită, miercuri, în funcția de subprefect al județului Alba, într-o ședință a Guvernului Cioloș. 

Prefectul județul Alba, Cornel Murg, a declarat că Maria Mihaela Albu a fost numită, miercuri, în funcția de subprefect al județului Alba.

În aceeași ședință Guvernul a adoptat numirea în funcţie a următorilor prefecţi şi subprefecţi: Niculcea Zorinel, prefect al judeţului Giurgiu; Renga Radu, prefect al judeţului Vâlcea; Hornea Sorin-Ionel-Florin, prefect al judeţului Vrancea; Albu Mihaela Maria, Dragnea Emilian, subprefect al judeţului Argeş; Beclea Daniela, subprefect al judeţului Botoşani; Vasvari Robert-Gergely, subprefect al judeţului Sălaj.

Seria demiterilor în rândul prefecţilor a continuat şi în şedinţa de miercuri a Executivului, astfel că au fost eliberaţi din funcţie prefecţii din Giurgiu, Hunedoara, Vâlcea, Vrancea şi subprefecţii din judeţele Bacău şi Sălaj.

”Avem încetări de activităţi ale unor prefecţi şi numiri de prefecţi. Le menţionez pe următoarele: avem o hotărâre de încetare a exercitării cu caracter temporar prin detaşare în funcţia publică de prefect în judeţul Giurgiu de către doamna Crişu Nina Carmen, încetarea exetcitării cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii în funcţia de prefect a judeţului Hunedoara de către domnul Vasilescu Sorin Adrian, încetarea exetcitării cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii a funcţiei de prefect a judeţului Vâlcea de către domnul Cornoiu Dumitru Nicu şi încetarea exetcitării cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii a funcţiei de prefect a judeţului Vrancea de către Halici Nicuşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Guvernul a declanşat un proces de evaluare a prefecţilor care a condus, pe 18 februarie, la primele înlocuiri din funcţie ai unor reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu, ce au continuat într-un ritm constant.

Citește și Noul prefect al județului Alba, Cornel Murg, instalat oficial în funcție

Revenim cu detalii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea