Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mara Roman, rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”: Eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu”, mențiune la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mara Roman, rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”: Eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu”, mențiune la etapa națională

Mara Roman a obținut un rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”, eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” obținând mențiune la etapa națională.

Roman Mara este elevă în clasa a X-a, Economic, profil Servicii. Concursul național de chimie este o olimpiadă destinată liceelor tehnice care au filieră tehnologică, profil de servicii și vocațională. Concursul constă într-o probă teoretică 60% și 40 % proba practică.

Citește și: Codrea Irina Rita, performanță remarcabilă la Olimpiada de Religie, Cultul Greco-Catolic: Eleva de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir a obținut premiul II, la Etapa Națională

Pentru Mara este al doilea an consecutiv când se califică la etapa națională, anul acesta reușind să obțină la faza județeană 87 de puncte dintr-un total de 100.

”Este o performanță extraordinară pentru noi, având în vedere că vorbim despre un liceu tehnologic unde nu avem profil de chimie. Eleva noastră și-a dorit să participe la acest concurs, s-a pregătit intens, iar rezultatul este pe măsură”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Mariana Pereanu, profesoara Marei.

”Ne mândrim cu elevii și profesorii noștri, iar liceul Lăzărescu rămâne un loc în care se face carte! Dovada, recunoașterea la nivel național venită weekendul acesta de la Concursul de chimie, specific liceelor tehnologice și vocaționale.

Să ajungi în primele poziții la nivel național nu e puțin lucru, de aceasta bucuria noastră este cu atât mai mare! Felicităm eleva implicată și cadrul didactic devotat ce au făcut din educație un stil de viață!”, a transmis și Ionuț Iancu, directorul unității școlare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea