Rămâi conectat

Curier Județean

Mamut Bike Race Alba Iulia – concurs pentru bicicliști amatori. Lungimea traseului, 27km

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două săptămâni până la startul Mamut Bike Race, concurs de mountain-bike cross-country, destinat în principal sportivilor amatori, suficient de bine pregătiți în abordarea traseelor montane.

Mamut bike

Concursul, organizat de Bicheru Cycling în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, se va desfășura pe un singur traseu, considerat de dificultate medie, pentru bicicliști amatori, suficient de bine pregătiți în abordarea traseelor de acest tip. Traseul de concurs este definitivat şi afișat pe site-ul evenimentului. Lungimea traseului de concurs este de 27km, iar diferența de nivel pozitivă de 900m.

Evenimentul, programat pentru data de 12 septembrie 2015, este o competiție outdoor desfășurată în mare parte prin pădurea din apropierea municipiului Alba Iulia. Traseul include zone de asfalt (noua pistă de biciclete), pământ, pietriș, bolovăniș și iarbă (drumuri forestiere și poteci turistice). Parcurgând traseul vei ajunge în zone de belvedere asupra orașului, cât și pe vârful Mamut (altitudine 765m), cu o excelentă panoramă înspre Pietrele Ampoiței și Piatra Craivii. Desfășurarea evenimentului are loc cu plecare de la baza de agrement din zona Mamut, construită pentru a oferi albaiulienilor şi turiştilor un spaţiu amenajat pentru picnic şi recreere.

“Programul de desfășurare a fost afișat pe site-ul dedicat evenimentului. Încurajăm înscrierile online și sperăm să putem evita astfel aglomerația la punctele de înscriere care vor fi amenajate în ziua concursului. Ne străduim să oferim surprize plăcute tuturor participanților și este încurajator faptul că deja au confirmat prezența și concurenți din alte județe, nu doar din Alba.

Categoriile de concurs au rămas neschimbate față de cele anunțate inițial: Masculin (14-18ani, 19-29ani, 30-39ani, 40+) și Feminin (14-29ani, 30+).

Se fac clasamente pentru categoriile specificate, precum și un clasament general.

Se premiază primii 3 (trei) clasați la fiecare categorie. Suplimentar, se vor acorda 2 premii speciale: King of Mamut și Queen of Mamut.

Aceste premii vor reveni primului concurent, respectiv primei concurente, care vor ajunge pe vârf (PA2 – vf.Mamut).

Detalii suplimentare se pot obține pe site-ul competiției http://mamut.bicheru-cycling.ro, respectiv pe pagina de facebook dedicată evenimentului https://www.facebook.com/mamutbikerace

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea