Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

MÂINE| Transalpina va fi redeschisă, de vineri, circulaţiei rutiere. Tronsonu Rânca – Obârşia Lotrului, practicabil doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MÂINE| Transalpina va fi redeschisă, de vineri, circulaţiei rutiere. Tronsonu Rânca – Obârşia Lotrului, practicabil doar în anumite condiții

Oficialii CNAIR au anunţat că, în urma reviziei făcute joi pe Transalpina, drumul va fi deschis circulaţiei rutiere, începând de vineri.

Tronsonu Rânca – Obârşia Lotrului va fi practicabil doar 10 ore pe zi şi cu limitare de viteză.

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat, joi, că circulaţia pe Transalpina va fi deschisă începând de vineri dimineaţă, de la ora 8:00, în anumite condiţii.

„Comisia care a efectuat astăzi revizia specială a stabilit că drumul poate fi deschis în bune condiţii între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800) în următoarele condiţii: între orele 8⁰⁰-18⁰⁰, viteza maximă de deplasare 30 km/h, numai pentru autoturismele cu MTMA de maximum 3,5 tone”, a scris Cristian Pistol pe Facebook.

Directorului CNAIR subliniază că, având în vedere specificul acestui drum montan aflat la mare altitudine este importantă respectarea condiţiilor impuse, pentru evitarea evenimentelor nedorite.

Comisia specială din cadrul CNAIR a verificat şi la sfârşitul lunii mai dacă circulaţia rutieră pe Transalpina poate fi deschisă în condiţii de siguranţă, la acel moment specialiştii stabilind că nu existau astfel de condiţii, întrucât zăpada de pe versanţi putea aluneca pe carosabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea