MÂINE: Târgul voluntarilor la Cugir pentru Mateo, copilul care a trezit un oraş. Jocuri, dulciuri, pictură pe față pentru copii, baloane și multe altele pe bulevardul pietonal de lângă Wake up

Mâine, 1 iunie, cugirenii sunt aşteptaţi la un eveniment inedit în care 9 echipe de voluntari se vor întrece pentru a strânge câți mai mulți bani pentru Mateo! Îi găsiți pe bulevardul pietonal de lângă Wake up! Vă vor aștepta cu jocuri, jucării, dulciuri făcute de voluntari, pictură pe față pentru copii, pictură cu henna, baloane și multe altele! Este un eveniment atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, iar distracția este garantată!

În cadrul asociației „Ține de Tine!” mai mulți elevi s-au implicat ca voluntari în momentul în care le-a fost solicitat ajutorul, așa că acum este rândul lor și a tinerilor ca ei să fie personajele principale din povestea de 1 iunie.

ELIT

Orice persoană care a dorit să ajute, să se implice dar și să câștige şi-a făcut o echipă (componența 4-5 membri) și s-a înscris până în data de 25 mai în competiţie.

Echipele înscrise vor concura în a stânge cât mai mulți bani pentru Mateo din ce activități își doresc! Echipa care strânge cei mai mulți bani va fi premiată cu o excursie de 3 zile!

“Este momentul să arătăm că noi putem schimba destinul unui copil ca Mateo, un copil care a trezit un oraș! Cugirul este alături de Mateo!”, transmit organizatorii evenimentului.

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419